Empresa

UNA COOPERATIVA VINCULADA A LA TERRA I EL CONREU DE L’OLIVERA 

 

empresa_3Acomont, des dels seus orígens, ha estat una cooperativa vinculada a la terra i al cultiu de l’olivera, any rera any, dedicada amb gran esforç al treball i l’elaboració d’olis de qualitat. Aquesta tasca suposa, diàriament, el control del treball al camp, la recol·lecció i selecció minuciosa de les olives, l’elaboració i el control de qualitat posterior de l’oli.

Cents d’anys d’experiència olivarera a les nostres terres, avalen la qualitat del nostre fruit; és per això que mantenim llaços estrets amb els pagesos per tal què el conreu i la recol·lecció de les olives siguin els més apropiats. El fruit es cull de l’arbre a mà en el seu moment just de maduració, i es transporta directament al nostre molí-celler.

 

 

 

empresa_2Les olives es netegen i es classifiquen segons la seva qualitat al molí -celler d’Acomont que disposa d’unes instal·lacions totalment modernitzades i higièniques per al rentat, molturació, premsat i decantació de l’oli. Per tal de conservar el gust original i mantenir-ne intactes les aromes i les virtuts organolèptiques, l’oli s’emmagatzema en sitges d’acer inoxidable, sense llum i a temperatura constant.

El celler-laboratori Acomont disposa de tècnics experts en el control de cata, els coupages i les anàlisis per tal de garantir la qualitat i els diversos sabors dels nostres olis. El celler Acomont disposa d’una planta embotelladora totalment modernitzada que garanteix que el nostre producte arribi en condicions òptimes al consumidor final.

 

 

Olis de qualitat i confiança

L’oli Acomont, és el resultat de l’esforç conjunt de les Cooperatives d’Oli de La Galera, Mas de Barberans, Ulldecona, Sant Gregori de Santa Bàrbara i Olivarera del Baix Ebre de Camarles que després d’anys d’experiència en aquest sector, el produïm i amb mitjans tècnics i mecànics d’avantguarda en comercialitzem les varietats Verge i Verge Extra.

 

La cooperativa d’oli del Montsià Acomont vol créixer al mercat xinès.

Un 40% de les vendes es destinen als mercats exteriors, més segurs que el nacional. . Comercialitza 1,5 milions de quilos d'oli. -Diari el Punt any 2013-